Dorinel: ”Mai avem de lucru, dar remarc efortul echipei”

235

Oțelul a obținut a treia victorie consecutivă în actuala ediție a Ligii a III-a, scor 4-0, la pauză 1-0, pe teren propriu cu Viitorul Ianca. Managerul tehnic de la Oțelul, Dorinel Munteanu, a remarcat la final efortul colectiv al echipei, atât al jucătorilor ce au început din postura de titulari cât și a celor care au intrat pe parcursul reprizei secunde.

Am avut în față o echipă incomodă, chiar dacă nu a marcat a încercat să pună probleme. Echipa a făcut o partidă bună de la care pot să iau foarte multe lucruri bune și lucruri mai puțin bune pe care le voi discuta cu băieții în săptămâna premergătoare jocului cu CSM Focșani. Vreau să felicit echipa pentru că a tratat serios jocul. În prima repriză scorul putea fi mai mare, dar am ratat foarte mult. Mai avem de lucru, dar remarc efortul celor care au început jocul și prestația celor care au intrat după pauză. Am nevoie de jucătorii care intră după pauză să decidă sau să schimbe soarta jocului”, a spus Dorinel.

Managerul tehnic al roș-alb-albaștrilor a mai declarat că echipa nu este la potențialul maxim. ”Fizic la nivel de echipă nu suntem la nivel maximum, nu poate fi nici o echipă, dat ținând cont de efortul fiecărui jucător pe poziția lui, ne ridicăm la un procent destul de bun de a practica un fotbal bun, cu presiune foarte bună, cu organizare foarte bună. Sperăm ca de la joc la joc să aducem ceva nou”, spune Dorinel.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal