Dorinel Matei: ”A fost minunea lui Dumnezeu cu Vădeanu și Brăneț jr.”

1469

Gruparea gălățeană de Liga a III-a Sporting Liești a preluat șefia în seria a doua din Liga a III-a după a treia victorie consecutivă. Echipa pregătită de Cristi Brăneț a trecut cu scorul 1-0 de Metalul Buzău după un meci de infarct, la propriu.

Spre finalul jocului titularul buturilor de la Liești din meciul de sâmbătă, Cosmin Vădeanu, a suferit o accidentare gravă, comoție severă, iar pentru transportul la spital a fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD. Locul lui Vădeanu a fost luat în poartă de Andrei Brăneț, fiul antrenorului principal Cristi Brăneț. Al doilea portar al Lieștiului din meciul de sâmbătă s-a remarcat prin două lovituri de pedeapsă apărate în decurs de câteva minute.

Despre situația creată în finalul jocului de la Liești președintele clubului din Liești, Dorinel Matei, ne-a spus: ”Scorul a fost 0-0 până în minutul 76, când la un fault asupra noastră clar, oaspeții au plecat pe contraatac unu la unu cu Vădeanu, (portarul de la Sporting Liești), încercând să-l dribleze îl lovește cu piciorul în față, făcând comoție portarul nostru. Urmează 15-20 de minute de intervenții ale medicilor, (gazdă și salvare), care au reușit să îl stabilizeze. Iese salvarea de pe teren, arbitrul dă penalty, bat oaspeții, dar apăra Brăneț jr. (portarul de rezervă a meciului de ieri care abia intrase).

Am marcat noi, 1-0, în minutul 90, a venit elicopterul SMURD, încercând să aterizeze pe teren, arbitrul nu întrerupea meciul, creând o stare maximă de tensiune în teren și în tribună. Cu elicopterul sus arbitrul dă iar penalty! Aterizează elicopterul, urmează iar 15 minute până preia elicopterul, bat oaspeții iar penalty, dar apăra din nou Andrei Brăneț. A fost minunea lui Dumnezeu sâmbătă seară atât cu Vădeanu cât și în teren cu penalty-urile aparate de Andrei Brăneț”, ne-a spus Dorinel Matei.

Sporting Liești conduce seria a II-a din Liga a III-a cu 9 puncte, maximum, singura echipă fără înfrângere din serie. Vineri, 17 septembrie, de la ora 17.00, Lieștiul are programat meci în etapa a IV-a pe terenul celor de la CSM Râmnicu Sărat, urmând ca în etapa a V-a, 25 septembrie, să joace pe teren propriu cu nou promovata Dinamo Bacău.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal