FCUG mai are de tras pentru primele puncte din sezon. ”Campionatul e lung, sperăm să ne revenim”

96

Fetele de la FC Universitatea nu au reușit să câștige primele puncte din actuala ediție a Ligii I nici în etapa a III-a. Chiar dacă au jucat pe propriul teren cu o formație nou promovată în Liga I gruparea gălățeană a cedat jocul cu formația mureșeană cu scorul 2-8, 1-3 la pauză. Cele două goluri ale Universității au fost marcate de Anca Nina, primul dintre ele din penalti.

Președintele clubului gălățean, Gabriel Călinescu, recunoaște înfrângerea și așteaptă revirimentul fetelor. ”Un meci greu, o victorie meritată adversarului nostru. Cu toate că mai puteam marca câteva goluri nu meritam mai mult de atât, nu a fost ziua noastră, poate că presiunea și-a pus amprenta pe jocul nostru, însă campionatul e lung și sperăm să ne revenim și să obținem și prima victorie în acest sezon. În luna octombrie vom juca pe data de 10 la Târgoviște (echipa de pe ultimul loc, golaveraj 0-15), iar pe 14 octombrie vom juca acasă cu Banat Girls Reșița. Ne punem speranțe că putem obține puncte în perioada aia”, ne-a spus Gabriel Călinescu.

Pentru FC Universitatea urmează cel mai greu meci al sezonului, pe terenul multiplei campioane, ”U” Olimpia Cluj-Napoca. Clubul gălățean și-a impus un singur obiectiv pentru meciul de la Cluj-Napoca, prezența la joc. ”Singurul obiectiv este să ne prezentăm la meci, indiferent de câte goluri vom lua vom pune accent doar pe partea financiară și automat să ne prezentăm la meci. Am încredere că putem mai mult decât am oferit in primele trei etape”, spune Gabriel Călinescu.

Meciul cu formația din Târgu Mureș a fost început de FC Universitatea cu formula: Mădălina Grecu – Adelina Crăciun, Anca Nina, Lavinia Bolt, Valentina Ivan – Ioana Sfetcu, Lidia Moacă, Issabelle Bengescu, Andreea Surcică – Lucia Meleacă, Georgiana Bobocea. Au mai jucat: Roxana Pazargic, Elena Ivan, Alexandra Condrea. Rezerve neutilizate: Adelina Chiriac și Diana Stoian.

Universitatea Galați este pe 11 în Liga I feminin și așteaptă jocul din etapa a IV-a, 26 septembrie, de pe terenul campioanei.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal