Legenda Oțelului Mihăiță Hanghiuc, cooptată în staff-ul FC Universitatea

Echipa de fotbal feminin a Galațiului, FC Universitatea, și-a mărit echipa tehnică. Alături de antrenorul principal David Asandei de secundul-președinte Gabriel Călinescu și de cel responsabil cu pregătirea portarilor, Gheorghe Cucu, din staff-ul tehnic formației gălățene face parte începând din luna septembrie și fostul jucător al Oțelului Mihăiță Hanghiuc.

”Va ocupa funcția de delegat al echipei noastre, îi urăm bun venit și sunt sigur că împreună vom fi mai puternici. Atât la nivel de staff cât și la echipă îmbinăm tinerețea cu experiența și împreună vom lupta pentru îndeplinirea obiectivelor din acest sezon”, ne-a transmis președintele FC Universitatea Galați, Gabriel Călinescu.

Mihăiță Hanghiuc, va împlini 60 de ani în luna noiembrie, este una din cele 50 de legende ale Oțelului. A jucat pentru Oțelul în 122 de meciuri în care a marcat 33 de goluri. În afară de Oțelul a mai jucat pentru FCM Galați și Dunărea CSU Galați. A făcut parte din echipa națională U21 a României cu care a terminat pe locul trei Campionatul Mondial de tineret din Australia 1981.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.