Luceafărul Berești, primul lider din Liga a V-a

287

Duminică s-au disputat meciurile din prima etapă a campionatului celui de al doilea eșalon județean, Liga a V-a. În trei dintre jocuri s-au impus oaspeții, gazdele au ieșit de pe teren învingătoare în alte trei jocuri, iar un meci s-a încheiat la egalitate.

Cea mai consistentă victorie a etapei a fost obținută de Luceafărul Berești. Finalista Cupei s-a impus cu scorul 7-0, la pauză 5-0, pe terenul formației Inter Tudor Vladimirescu. La scor s-au impus și cei de la ACS Lascăr Schela, 6-0, pe terenul din Fântânele, localitate unde își dispută meciurile de pe teren propriu formația viitorul Frumușița. A treia victorie a oaspeților s-a consemnat la Pechea, Siretul Cosmești a învins cu scorul 2-1, 2-0 la pauză, Flacăra Pechea.

În alte trei jocuri s-au impus echipele organizatoare: Siretul Piscu – ACS Inter 2000 Tudor Vladimirescu 2-1, Mălina Smârdan-Șoimii Foltești 4-3, Foresta Șendreni-Avântul Matca 4-2. Un singur joc din prima etapă s-a încheiat la egalitate, Prutul Vlădești a remizat, scor 3-3, pe propriu teren cu Zorile Grivița, după 2-1 pentru Prutul la pauză. Rezultatul jocului Viitorul Costache Negri-Voința Cișmele nu a fost omologat de AJF Galați.

Grație victoriei 7-0 Luceafărul Berești este primul lider al campionatului Ligii a V-a, formația din Berești este urmată în clasament de Lascăr Schela golaveraj 6-0.

Etapa a II-a este se va juca duminică, 18 septembrie, iar programul de disputare al jocurilor este:

  • Șoimii Foltești-Inter Tudor Vladimirescu
  • Lascăr Schela-Mălina Smârdan
  • Zorile Grivița-Viitorul Frumușița
  • Siretul Cosmești-Prutul Vlădești
  • Voința Cișmele-Flacăra Pechea
  • Avântul Matca-Viitorul Costache Negri
  • ACS Inter Tudor Vladimirescu-Foresta Șendreni
  • Luceafărul Berești-Siretul Piscu.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal