Oțelul câștigă tot în drumul spre promovare. 4-0 cu Ianca

1512
Foto: Facebook/Oțelul

Victoria de la Bacău, cu Aerostar, a fost dublată de un alt succes cu o contracandidată la play-off de formația lui Dorinel Munteanu. În etapa a IV-a roș-alb-albaștrii s-au impus cu scorul 4-0 (1-0) în jocul de pe propriul teren cu Viitorul Ianca.

Meciul a fost la discreția Oțelului, iar scorul a fost deschis de Cisotti din lovitură de pedeapsă, penalitate scoasă de Neagu. Înainte de penalty Oțelul a avut mai multe oportunități de a marca, Crîcimar, Nica sau Neagu, șut în bara transversală din lovitură liberă de la aproape 20 de metri, au fost aproape de deschiderea scorului.

După pauză Denis Cireș a marcat pentru 2-0, după o fază spectacol creată de Alin Nica, Cisotti a urcat scorul la 3-0 în urma unei centrări venite de la Niculae, iar ultimul intrat Maxim Cojocaru a stabilit socrul final 4-0 cu capul în urma unui corner. Jucătorul originar din Republica Moldova a marcat la câteva secunde de la introducerea lui în teren de către Dorinel Munteanu.

Pentru Oțelul au jucat: Uțiu – Rus, Yabre, Ghiocel, Niculae, Neagu, Jardan, Cireș, Cisotti, Crîcimar, Nica. Au mai jucat: Cîrjan, Vaștag, Rîpan, Dobre, Cojocaru. Cu nouă puncte din patru jocuri Oțelul este pe doi în clasamentul seriei cu 9 puncte, (Sporting Liești este lider cu 10 puncte). În etapa a V-a Oțelul va juca pe terenul celor de la CSM Focșani, 25 septembrie. Pe teren propriu Oțelul va reveni în etapa a VII-a, 9 octombrie, cu CS Făurei, în etapa a VI-a gălățenii vor juca tot în deplasare 2 octombrie, pe terenul nou promovatei Dinamo Bacău.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal