Pas greșit în cursa de promovare pentru Oțelul

1964
Foto: Facebook/SC Oțelul

Gruparea gălățeană de Liga a III-a SC Oțelul a înregistrat la doilea eșec stagional în etapa a V-a. Echipa pregătită de Dorinel Munteanu a cedat cu scorul 1-3 jocul de la Focșani cu una dintre rivalele la locurile de play-off, CSM Focșani.

Gazdele au deschis scorul în minutul 24, la prima fază de poartă a jocului. Oțelul a încercat egalarea, cel mai aproape a fost Valentin Niculae, în minutul 36, a trimis în bara transversală din lovitură liberă. La reluare Oțelul a căutat egalarea dar, Cîrjan, Crîcimar sau Dobre n-au nimerit poarta adversă. În replică, în minutul 77 Focșaniul a marcat pentru 2-0, după o gafă a portarului Uțiu. Din minutul 82 Oțelul a beneficiat de superioritate numerică pe teren, nou intratul Nedelea a scos o lovitură de pedeapsă în în minutul 89, Cîrjan a transformat. Chiar dacă a avut om în plus în timpul suplimentar Oțelul nu a reușit să fructifice avantajul numeric, mai mult oaspeții au marcat pentru 3-1.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a început jocul de la Focșani cu formula: Uțiu – Rus, Ghiocel, Yabre, Niculae, Neagu, Jardan, Cireș, Demian, Cîrjan, Cisotti. Au mai jucat: Nica, Dobre, Nedelea, Crîcimar, Rîpan.

Oțelul cade pe trei în clasamentul seriei secunde din Liga a III-a cu 9 puncte, iar în etapa a VI-a va juca pe terenul nou promovatei Dinamo Bacău.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal