Transfer din Belarus pentru hocheiștii de la CSM Galați

1054
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

În afara jucătorilor ce s-au pregătit până acum cu echipa de hochei de la CSM Galați, clubul gălățean încearcă transferul a o serie de jucători cu care să întărească lotul. În acest sens conducătorii CSM-ului au perfectat transferul fundașului bielorus Sergei Kopylets.

Cea mai recentă achiziție de la CSM Galați are 32 de ani,1.85 m, și vine de la Metallurg Zhlobin, Belarus, formație pentru care a evoluat timp de trei sezoane. A mai jucat pentru Kulager Petropavlovsk și Ertis Pavlodar, ambele în Kazakhstan. Noul jucător al CSM-ului are în palmares și cinci jocuri pentru echipa națională de tineret la Campionatul Mondial Divizia I, Grupa A, din 2008.

Celelalte achiziții ale clubului gălățean în pauza precompetițională: Adrian Ionescu, portar, 21 de ani, revenit la Galați, Szocs Attila, fundaș, 25 de ani, hocheist ce a evoluat pentru Galați în sezoanele 2018-2019, 2019-2020, Vladimir Teamriuc, 19 ani, sportiv din Republica Moldova ce a evoluat în ultimele trei sezoane în ligile de juniori din Belarus, Remus Gheorghe, atacant, 19 ani, hocheist format la clubul Dunărea, ultima oară în Polinia la Opole HK, liga secundă, și Ivacson Roland, atacant, 24 de ani, ultima oară la ACSH Gheorgheni.

Formația gălățeană va aborda sezonul cu un nou antrenor pe bancă, slovacul Vladimir Klinga va pregăti echipa Galațiului de hochei în noua ediție a Campionatului Național de Seniori și Cupa României.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal