United își cunoaște programul din Liga Campionilor

92
Sursa foto: captură QazSport

La finalul lunii octombrie United Galați, reprezentanta României în singura competiție continentală intercluburi, va susține jocurile din UEFA Futsal Champions League. Gruparea gălățeană va juca direct în grupele, main round, competiției rezervate campionilor între 28 și 30 octombrie, în Ucraina, orașul Ivano-Frankivsk.

Gălățenii vor juca în grupa din Ucraina alături de gazdele Uragan Ivano-Frankivsk, Araz Naxçivan, campioana din Azerbadjan, și FC Liqeni, reprezentanta statului Kosovo.

Primul meci din grupă va fi jucat de United joi, 28 octombrie, de la ora 15.00, contra kosovarilor de la Liqeni. A doua zi, de la aceeași oră 15.00, gălățenii vor avea meci cu azerii, Araz Naxçivan, urmând ca la 31 octombrie, de la ora 19.00, în preconizata finală a grupei United să joace cu gazdele Uragan Ivano-Frankivsk. La finalul jocurilor din grupă echipa de pe primul loc va obține calificarea în faza următoare a competiției.

Până la duelurile din Liga Campionilor formația gălățeană va susține meciurile din campionatul Ligii I, iar următorul joc este programat pentru sâmbătă, 2 octombrie, pe propriul teren cu nou promovata Sportul Ciorăști.

După ce a disputat două jocuri în actuala ediție a Ligii I echipe pregătită de Florin Ignat este pe locul doi în clasament cu patru puncte acumulate în două jocuri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal