Apetit ofensiv pentru Braniștea și Ivești în meciurile din Liga a IV-a

222

Din campionatul primului eșalon județean s-au scurs șapte din cele 11 etape ale turului. Cu patru runde înainte de finalul primei jumătăți de campionat lupta pentru titlu este deschisă. Două echipe, Unirea Braniștea, liderul, și Gloria Ivești, echipa de pe locul doi, se duelează de la distanță pentru șefie. În lupta pentru primul loc s-ar putea ”infiltra” și o a treia echipă, Voința Cudalbi, formația de pe locul trei cu 15 puncte, dar un meci mai puțin disputat.

După primele șase jocuri din acest sezon se remarcă apetitul ofensiv al celor două echipe din frunte. Liderul, Unirea Braniștea, a marcat 43 de goluri în cele șapte jocuri disputate în actualul sezon, o medie de peste șase goluri pe meci. Gruparea din Ivești este în costa liderului și în ceea ce privește numărul golurilor marcate. În cele șapte meciuri din acest sezon gruparea ce își dispută meciurile de pe teren propriu pe stadionul ”Nicu Nour” a marcat 40 de goluri, medie de aproape șase goluri marcate pe meci.

Cele două echipe dețin și scorurile record din actualul campionat. Gloria Ivești deține scorul record al campionatului de până acum după victoria cu scorul 12-0 de pe teren propriu cu Răzeșii Valea Mărului. Liderul, Unirea Braniștea, are în palmares un meci cu 11 goluri marcate în deplasare în victoria cu scorul 11-1 de pe terenul celor de la Agrostar Tulucești.

În privința defensivei liderul campionatului se remarcă cu cele doar două goluri încasate în șapte meciuri. Cele două echipe care au reușit să perforeze poarta liderului sunt Agorstar Tulucești și Avântul Vânători.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal