CSM Arcada continuă victoriile fără set pierdut

57

Voleibaliștii de la CSM Arcada Galați au obținut al treilea succes consecutiv fără set pierdut în actuala ediție a campionatului DivieiA1. Trupa lui Sergiu Stancu a învins sâmbătă în deplasare Rapid București cu scorul 3-0. După 25-15 în debutul meciului, campioana s-a impus cu 25-11 în al doilea parțial, în timp ce în setul trei CSM Arcada s-a impus cu scorul 25-15.

Victoria de la Rapid București este a treia consecutivă pentru cei de la CSM Arcada, iar în clasament formația gălățeană este prima cu 9 puncte, setaveraj 9-0. De altfel, formația gălățeană este singura dintre componentele Diviziei A1 masculine fără set pierdut. Gălățenii au beneficiat și de un culoar favorabil în debutul sezonului cu meciuri contra nou promovatelor Olimpia Titanii București și Rapid București, dar și contra codașei CSUV Timișoara. Pe doi în A1 masculin este Dinamo cu 8 puncte, 9-2 setaveraj, la egalitate de puncte și setaveraj cu echipa de pe locul trei VM Zalău.

Jocul de la București a fost început de gruparea gălățeană cu formula: Bala, Raici, Rangel, Sestan, Talpa, Butnaru, Kantor – libero. Au mai jucat: Teleleu Toro Ramela, rață, Darlaczi și Cristudor.

Pentru gruparea gălățeană urmează meciul de pe propriul teren cu Știința Explorări Baia Mare. Echipa din Baia Mare este pe 9 din 12 în clasament, cu două puncte. Cele două puncte au fost acumulate de formația maramureșeană în urma înfrângerilor în set decisiv cu urmăritoarele gălățenilor în clasament, Dinamo și VM Zalău.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal