CSM Arcada începe miercuri parcursul în Liga Campionilor

81
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Campioană a României în ultimele trei sezoane echipa masculină de volei CSM Arcada Galați își începe miercuri parcursul în competiția supremă continentală, CEV Champions League. Formația gălățeană are programat, începând cu ora 18.00, manșa tur din turul I preliminar cu ČEZ Karlovarsko Karlovy Vary, campioana Cehiei.

Echipa de volei de la Arcada va începe cel de al șaptelea sezon consecutiv în Europa, iar adversarul de miercuri este unul dinte cei întâlniți în sezoanele anterioare. În sezonul 2015-2016 al cupelor europene, în Cupa Challenge, faza 16-imilor, gruparea gălățeană a eliminat echipa din Cehia după victoria, scor 3-1, la Galați și 2-3 la retur în Cehia.

Returul dublei cu Karlovarsko este programat pentru 13 octombrie, în Cehia, la Karlovy Vary. Jocul de miercuri de la Sala Sporturilor va fi condus de arbitrii Laszlo Adler, din Ungaria, şi Dobromir Dobrev, din Bulgaria.

Învingătoarea dintre CSM Arcada și Karlovarsko va juca în turul doi preliminar cu învingătoarea dintre Budva Volley, Muntenegru – Mladost Zagreb, Croația.

Intrarea spectatorilor la jocul din Sala Sporturilor se va face cu respectarea protocolului medical pentru Covid-19, iar biletul de intrare va costa 5 lei, intrarea generală. La sectorul B un bilet va costa 20 de lei, în timp ce pentru sectorul VIP prețul biletului este de 30 de lei.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal