CSM Galați a învins Gheorgheniul, după prelungiri

542
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Hocheiștii de la CSM Galați au arătat altfel în meciul doi al dublei de la Galați cu cei de la ACSH Gheorgheni. Spre deosebire de jocul de ieri în care a pus probleme doar în ultima treime, gălățenii au oferit o replică mai bună liderului la zi din Campionatul Național de Seniori reușind să învingă formația harghiteană cu scorul 3-2, după prelungiri.

CSM a intrat cu 1-0, golul gălățenilor a fost marcat de Kyrychenko în minutul 10 la primul moment e superioritate al jocului. La prima pauză putea fi chiar 2-0, Constantin a lovit bara de două ori în aceeași fază. Prima pate se putea încheia și 1-1, dar Onodi Otto a apărat avantajul fragil al echipei sale. De altfel, în jocul de azi portarul de la CSM și-a recâștigat renumele de Otto – bloc, după paradele sale în fața jucătorilor harghiteni.

Repriză doua a fost dominată de oaspeți de la Gheorgheni, dar ocaziile mai importante de gol au fost ale gălățenilor. Lymansky, Chemernilov sau Szopos au ratat desprinderea in situație clare de a marca. Harghitenii au avut inițiativa, însă defensivă CSM-ului a rezistat chiar și în cele trei momente, șase minute, de inferioritate numerică.

În debutul reprizei a treia CSM Galați s-a desprins la 2-0 gol, marcat de Neznamov în minutul 41. Au urmat momente bune de dominare ale oaspeților, momente concretizate cu revenirea pe tabelă. În doar trei minute formația din Gheorgheni a egalat la doi și a prelungit suspansul câștigătoarei meciului în repriza suplimentară de prelungiri. În over time cu 3 la 3 pe gheață, după ce cei doi portari au avut câte o intervenție salvatoare, Mircea Constantin a marcat pentru 4-3 în prima victorie din noul sezon a hocheiștilor de la CSM Galați.

Pentru CSM Galați au jucat:

  • Onodi Otto, Szopos Magor (rezervă) – portari;
  • Evgeni Yemelianenko, Siarhei Kapilets – Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă – Szocs Attila, Denis Makarov – fundași;
  • Vitalii Kyrychenko, Aleksander Neznamov, Vladislav Teamriuc – Yevgeni Lymansky, Szopos Otto, Mircea Constantin – Roland Ivacson, Yefgeni Chemernilov, Constantin Kulikov – Remus Gheorghe – atacanți.

CSM Galați va juca următoarele meciuri tot pe teren propriu. Sâmbătă și duminică, 30-31 octombrie, formația gălățeană va juca cu cei de la Sportul Studențesc.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal