Debut de sezon cu înfrângere pentru CSM Galați

617

Hocheiștii de la CSM Galați nu au avut pare de cel mai bun debut de campionat. În primul meci al sezonului formația gălățeană a pierdut cu scorul 3-6 (0-2, 1-4, 2-0) jocul cu harghitenii de la ACSH Gheorgheni.

Partida nu a fost începută în cele mai bune condiții de gălățeni, după 27 de minute oaspeții aveau avans confortabil pe tabelă scor 5-0. Imediat după a cincea reușită a oaspeților antrenorul de la CSM, slovacul Vladimir Klinga, tehnician aflat la debut pe banca formației gălățene, a solicitat time-out. Momentul de indicații suplimentare le-a priit gălățenilor imediat Mircea Constantin, pasă Cătălin Berdilă a marcat pentru 1-5. După ce Szocs Attila a irosit oportunitatea de a se apropia la 2-5 prin șut de penalitate, harghitenii au marcat de 6-1, scor cu care s-a intrat la pauză înainte de ultima treime.

Cu avantaj consistent pe tabelă harghitenii și-au conservat rezultatul în ultima treime. Hocheiștii CSM-ului au încercat revenirea, au marcat de două ori, până la 6-3, ambele goluri marcate în urma unor momente de superioritate numerică, Neznamov și Berdilă marcatori, dar insuficient pentru a amenința victoria formației din Gheorgheni.

Pentru CSM Galați au jucat:

  • Onodi Otto, Szopos Magor (rezervă) – portari;
  • Evgeni Yemelianenko, Siarhei Kapiletss – Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă – Szocs Attila, Denis Makarov – fundași;
  • Vitalii Kyrychenko, Aleksander Neznamov, Vladislav Teamriuc – Yevgeni Lymansky, Szopos Otto, Mircea Constantin – Roland Ivacson, Yefgeni Chemernilov, Constantin Kulikov – Remus Gheorghe – atacanți.

Sâmbătă, de la ora 18.30, se va juca și al doilea meci al dublei dintre CSM Galați și ACSH Gheorgheni, probabil, ultimul meci cu spectatori pentru următoarele 30 de zile.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal