Debut de sezon pentru hocheiștii de la CSM Galați

1017
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Mai târziu ca niciodată echipa de hochei de la CSM Galați va debuta vineri, 23 noiembrie, în noua ediție de campionat. Vineri și sâmbătă, începând cu ora 18.30 în ambele zile, formația gălățeană va susține meciurile de debut în noua ediție a Campionatului Național de Seniori. Ca adversari gălățenii îi vor avea pe cei de la ACSH Gheorgheni.

În timp ce hocheiștii clubului gălățean vor susține meciurile de debut în actuala ediție hocheiștii harghitenii au susținut deja patru jocuri în Campionatul Național de Seniori, mai mult formația din Gheorgheni este liderul la zi al competiției interne, fără înfrângere. Harghitenii, echipă implicată și în Erste Liga, sunt primii în clasamentul la zi și în competiția româno-maghiară. Dubla cu cei de la Gheorgheni va fi prima pentru gruparea gălățeană cu antrenorul slovac Vladimir Klinga, ajutat de Cornel Chiriță.

Lotul pentru dubla cu Gheorgheniul al CSM Galați este:

-Onodi Otto, Magor Szopos – portari;

-Mircea Constantin, Evgeny Lymansky, Szopos Otto, Alexandr Neznamov, Vladislav Temariuc, Vitali Kyrychenko, Cătălin Berdilă, Evgeni Yemelianenko, Yevgheni Chemerilov, Szocs Attila, Roland Ivacsson, Sergei Kopylets, Konstantin Kulikov, Denis Makarov, Hildebrand Szabolcs, Remus Gheorghe.

Sezonul în care vor debuta vineri hocheiștii clubului gălățean va fi al patrulea pentru CSM Galați. În cele trei sezoane scurse până acum CSM Galați a jucat în finala Campionatul Național de Seniori, în 2019, iar sezonul trecut au câștigat medaliile de bronz după o finală mică cu adversarii de vineri, ACSH Gheorgheni. Al doilea sezon de activitatea al CSM Galați în CNS a fost suspendat, gălățenii erau pe primul loc în momentul întreruperii campionatului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal