Dorinel: ”Cu atitudine putem să ne îndeplinim obiectivul”

158
Foto: Facebook/SC Oțelul

Roș-alb-albaștrii de la Oțelul au obținut una dintre cele mai importante victorii din tur sâmbătă, în penultima etapă din prima parte a campionatului. Fără o serie de jucători importanți din lot, gălățenii au trecut cu scorul 3-1 la Buzău de Metalul, echipă implicată în lupta pentru play-off. Pe lângă victoria obținută în fața unei contracandidate antrenorul Dorinel Munteanu apreciază comportamentul din teren al sportivilor pe care îi antrenează în jocul de la Buzău.

”Am fost foarte bine organizați, am avut atitudine foarte bună, agresivitate, ceea ce îmi doresc să văd la echipă și în următoarele jocuri. A fost un joc cu reușite, am avut ocazii foarte multe. La pauză ( s-a intrat cu scor egal 1-1), le-am spus să ridice tempoul de joc. Am avut câteva greșeli individuale pe care trebuie să le eliminăm. Au ridicat tempoul, au fost foarte bine organizați, au crezut în echipă, în grup, ăsta e atuul nostru. Dacă jocul nu iese avem nevoie de atitudine, cu atitudine putem să câștigăm foarte multe lucruri în vederea obiectivului nostru final de a promova”, a spus Dorinel pentru Oțelul TV.

Victoria de la Buzău a urcat Oțelul pe locul trei în serie cu 15 puncte din șapte jocuri. Gălățenii au un joc mai puțin disputat decât cele două echipe din față, Sporting Liești, liderul cu 19 puncte, 8 jocuri, și CSM Focșani, 17 puncte, 9 jocuri. Pentru Oțelul urmează o săptămână cu două jocuri, ambele pe teren propriu. Miercuri, 20 octombrie, de la ora 15.00, pe stadionul Oțelul, gălățenii vor juca restanța cu CS Făurei, locul 9 din 10 cu 4 puncte, 7 jocuri, urmând ca sâmbătă 23 octombrie, de la ora 15.00, în ultima etapă a turului Oțelul va juca cu CSM Râmnicu Sărat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal