Dorinel, despre parcursul din tur: Nu pot să fiu mulțumit!

305
foto: facebook/SC Oțelul

Oțelul a încheiat prima parte a campionatului Ligii a III-a, turul, pe primul loc în seria a II-a. Roș-alb-albaștrii lui Dorinel Munteanu au încheiat turul cu 21 de puncte, șapte victorii – două înfrângeri. Chiar dacă echipa pe care o pregătește este prima după meciurile din tur antrenorul Oțelului, Dorinel Munteanu, este nemulțumit de cele două eșecuri înregistrate în prima parte de campionat.

”Nu pot să fiu mulțumit fiindcă am pierdut două jocuri. Asta nu poate să mă mulțumească la parcursul echipei. Dar, ținând cont că echipa este la început, cu 80% jucători noi, jucătorii tineri înțeleg încet-încet ce vreau de la ei, eu sper ca pe viitor să se comporte mai bine întreg lotul fiindcă am demonstrat că mă bazez pe întreg lotul”, a spus Dorinel pentru Oțelul TV.

Antrenorul Oțelului a mai declarat că deși în momentul de față este mulțumit de prestația jucătorilor din actualul lot, concluzia finală după prima parte a sezonului urmând a fi luată după ce se vor disputa jocurile din acest an calendaristic. ”Până în momentul de față sunt mulțumit de lot, dar trag linie pe 4 decembrie. Atunci văd ce jucători mai avem nevoie care să ajute echipa sau jucători de care mă despart. Mi-aș dori să nu mă despart de nici unul dar vedem pe 4 decembrie”, a declarat Dorinel pentru Oțelul TV.

Pe lângă cele două înfrângeri Dorinel mai are o nemulțumire după meciurile din tur: ”Dacă ne-am descurcat destul de bine pe faza ofensivă, pe faza defensivă chiar nu sunt mulțumit. Am primit foarte multe goluri. Am primit golurile pe greșeli personale ceea ce chiar nu îmi convine. Faza defensivă nu m-a mulțumit, întreaga echipă trebuie să participe la această fază să nu mai încasăm goluri”, a spus Dorinel pentru Oțelul TV.

Altfel, în prima etapă din retur sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 15.00, pe stadionul ”Oțelul” formația gălățeană va juca cu Sporting Liești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal