Dorinel: ”Nu există titular de drept la Oțelul”

170
foto: facebook/SC Oțelul

Cu patru modificări în echipa de start față de etapa trecută Oțelul și-a trecut în cont cea de a patra victorie stagională, scor 2-0, pe terenul nou promovatei Dinamo Bacău. Pe terenul celor de la Dinamo portarul Ursu ia luat locul lui Uțiu, Niculae a fost înlocuit cu Nedelea în defensivă, Alin Nica a revenit titular în detrimentul lui Dumitru Demian, iar în atac Dorinel a început cu basarabeanul Crîcimar preferat în locul lui Cârjan. Managerul tehnic de la Oțelul, Dorinel Munteanu, a anunțat la finalul jocului cu Dinamo că nimeni dintre jucătorii formației roș-alb-albastre nu are asigurat locul de titular în echipă.

”Niciun jucător nu este titular. Avem o săptămână de antrenamente în față până la meciul cu Făurei. Voi decide la meciul cu Făurei echipa de start, dar am nevoie tot timpul de concurență. Chiar nu este nimeni titular”, a spus Dorinel pentru Oțelul TV.

Legat de jocul cu Dinamo Bacău, disputat pe stadionul ”Siretu” din localitatea cu același nume, Dorinel spune că principalul adversar a fost terenul de joc. ”Mi-a fost puțin teamă, din cauza terenului, o echipă care se motivează și mobilizează meci de meci, iar când joci cu acest gen de echipă totul este posibil. Echipa noastră a făcut o partidă bună, am reușit să-i aduc pe băieți cu picioarele pe pământ, la nivelul jocului, la nivelul terenului, practic nu am dat nici o șansă adversarului. Trebuia să marcăm mai multe goluri, sunt mulțumit de cele trei puncte”.

Pentru Oțelul urmează meciul de pe teren propriu din etapa a VII-a cu CS Făurei. Jocul este programat să se dispute sâmbătă, 9 octombrie, începând cu ora 15.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal