Duel Braniștea – Ivești și în clasamentul golgheterilor

395
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Nu doar în clasamentul general din primul eșalon județean există un duel pentru șefie între Unirea Braniștea și Gloria Ivești. Cele două echipe neînvinse în acest sezon se duelează și pentru titlul de golgheter al campionatului. După ce s-au disputat opt din cele 11 etape din turul campionatului pentru titlul de golgheter al campionatului se duelează doi jucători de la Braniștea și Ivești.

Cu trei etape înainte de finalele turului Iulian Costea, de la Gloria Ivești, și Constantin ”Boboc” Spînache conduc în clasamentul marcatorilor cu câte 14 goluri marcate în acest sezon. Dacă jucătorul celor de la Braniștea este un obișnuit cu lupta pentru titlul de cel mai bun marcator al sezonului, ”Boboc” chiar a câștigat titlul de golgheter în urmă cu câteva sezoane, Iulian Costea este ”new entry” în aceste bătălii.

Iulian Costea, 21 de ani, este un jucător aflat la sezonul de debut în primul eșalon județean. Cele 14 goluri din acest au fost marcate de Iulian Costea în etapele 2-8. Cea mai bună performanță a jucătorului Gloriei, trei goluri într-un meci, s-a înregistrat în jocurile cu codașele Avântul Drăgănești și Răzeșii Valea Mărului. Celălalt lider din clasamentul golgheterilor Constantin Spînache a înregistrat cea mai bună performanță din sezon chiar în etapa trecută. Atacantul de 34 de ani a marcat de cinci ori în poarta celor de la Avântul Drăgănești. Dintre performanțele lui ”Boboc” în tricoul celor de la Braniștea se remarcă tripla din etapa a II-a din jocul cu Voința Cudalbi.

Pe trei în clasamentul golgheterilor din Liga a IV-a este ocupat de Dan Robertino Stan, Agrostar Tulucești, cu 12 goluri marcate. Jucătorul de 28 de ani a reușit cea mai bună performanță, patru goluri, în chiar etapa inaugurală a campionatului în jocul cu Voința Cudalbi.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal