Etapa a VIII-a din Liga a IV-a programează derby pentru podium la Cudalbi

345
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipele din primul eșalon județean vor susține sâmbătă, 23 octombrie, jocurile din etapa a opta din cele 11 ale turului. În cel mai interesant meci al etapei se va juca pentru treapta a treia a podiumului. Pe terenul din Cudalbi gazdele de la Voința Cudalbi vor juca cu Muncitorul Ghidigeni. Cele două echipe sunt vecine de clasament și despărțite de două puncte. Gazdele sunt pe trei cu 16 puncte, în timp ce echipa din Ghidigeni ocupă poziția a patra cu 14 puncte.

Meci echilibrat, după pozițiile din clasament, va fi și la Târgu Bujor. Gazdele de la Covurlui vor primi replica celor de la Gloria Ivești, locul doi fără înfrângere în clasamentul la zi. Liderul, Unirea Braniștea va juca în etapa a opta pe teren propriu cu Avântul Drăgănești, penultima clasată.

Programul complet al etapei:

  • ora 11.00 Covurlui Târgu Bujor – Gloria Ivești
  • ora 12.00 Unirea Braniștea – Avântul Drăgănești
  • ora 12.00 Agrostar Tulucești – Răzeșii Valea Mărului
  • ora 13.00 Victoria Independența – Avântul Vânători
  • ora 15.00 Viitorul Umbrărești – Quantum Club Galați
  • ora 15.00 Voința Cudalbi – Muncitorul Ghidigeni.

Unirea Braniștea conduce clasamentul Ligii a IV-a cu 21 de puncte, maximum, golaveraj 43-2. Principala urmăritoare a liderului este Gloria Ivești, locul doi cu 19 puncte, golaveraj 40-8. Podiumul este întregit de Voința Cudalbi cu 16 puncte, 7 jocuri. În subsol Răzeșii din Valea Mărului continuă fără punct cu un golaveraj 1-43.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal