FC Universitatea a cedat duelul de Liga I de la Alexandria

Echipa feminină de fotbal FC Universitatea a revenit la jocurile din campionatul Ligii I. În etapa a VII-a formația gălățeană a jucat pe terenul celor de la CSM Alexandria, în trecut Universitatea Alexandria, locul patru în clasamentul la zi. Cu o serie de indisponibilități din punct de vedere sportiv, dar cu aceleași probleme de ordin financiar echipa gălățeană a pierdut jocul din Teleorman cu scorul 4-0. Primul gol al meciului a fost marcat din penalty de gazde, în timp ce în partea secundă portarul de la FC Universitatea a parat o lovitură de pedeapsă.

”De apreciat evoluția fetelor în special în repriza a doua. La acest meci am jucat în primul 11 cu 5 junioare și pot să zic că ele progresează de la meci la meci. În a doua repriză puteam marca și noi și pot să zic că am avut mai mult curaj. Sunt mulțumit din nou că am rezistat din punct de vedere financiar și din punct de vedere sportiv am oferit tot ce am putut”, ne-a spus președintele de la FC Universitatea Gabriel Călinescu.

Formația gălățeană a trimis în teren formula: Mădălina Grecu – Adelina Crăciun, Lavinia Bot, Lucia Meleacă, Georgiana Bobocea, Ioana Sfetcu – Alexandra Condrea, Valentin Ivan, Elena Ivan, Georgiana Munteanu – Adelina Chiriac.

În clasamentul la zi din Liga I a fetelor FC Universitatea este pe locul 10, din 12, cu trei puncte acumulate în șase jocuri. În etapa a VIII-a, 7 noiembrie, ora 11.00, formația gălățeană va juca pe teren propriu, stadionul ”Dunărea” cu Piroș Security Arad.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.