Gloria Ivești a realizat scorul campionatului Ligii a IV-a în etapa a VI-a

1908
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

În cea de a șasea etapă a campionatului Ligii a IV-a s-a înregistrat scorul record al campionatului primului eșalon județean. Pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești viceliderul la zi Gloria Ivești a primit replica nou admisei în campionat Răzeșii Valea Mărului. Formația din Valea Mărului a fost victima perfectă pentru Gloria să-și tracă în palmares încă o victorie cu scor record. Gruparea din Ivești s-a impus cu scorul 12-0 cu 7-0 scorul pauzei și a realizat scorul record al actualei ediții de campionat.

Cele 12 goluri ale Iveștiului au fost marcate de șase jucători. Iulian Costea, Gheorghe Iordache și Gheorghiță Țuiu au marcat câte o triplă, cu goluri au mai contribuit Georgian Stoica, Alexandru Paraschiva și Adelin Turcu.

Prin victoria 12-0 echipa din Ivești a doborât scorul record al campionatului deținut înaintea etapei de liderul Unirea Braniștea. În etapa a II-a echipa din Braniștea s-a impus cu scorul 11-1 pe propriul teren în jocul cu Agrostar Tulucești. Clubul din Ivești este la a doua victorie cu multe goluri după 9-1 cu Avântul Drăgănești din etapa a IV-a. Alte victorii remarcabile din actuala ediție de campionat: Răzeșii Valea Mărului – Muncitorul Ghidigeni 0-9, Unirea Braniștea – Voința Cudalbi 8-0, Victoria Independența – Avântul Drăgănești 9-1.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal