Lieștiul a pierdut la Focșani, dar prinde podiumul la finalul turului

543
Foto: Facebook/Sporting Liești

Lider de mai bine de o lună în seria secundă din Liga a III-a, Sporting Liești a pierdut șefia în serie după înfrângere din ultima etapă a turului. În etapa a IX-a gruparea gălățeană a pierdut cu scorul 0-2 (0-0) jocul de pe terenul celor de la CSM Focșani, echipa de pe locul doi înaintea etapei. După o primă repriză foarte bună făcută de cei de la Liești, în care jocul a fost controlat de formația gălățeană, a urmat partea secundă nu tocmai reușite, dovada și golurile primite în minutele 62 și 81.

Antrenorul Cristi Brăneț a început meciul de la Focșani cu formula: A. Brăneț – Maftei, Voicu, Cucu, Iancu, Năstase, Munchiu, Stan, Mihu, Grigoraș și Călin. Au mai jucat: Bîrlădeanu, Țicămucă și Milea. Pentru jocul de la Focșani echipa din Liești a avut trei indisponibilități. Au lipsit Chiriac și Crihană, cu probleme medicale, în timp ce Bucevschi a ieșit pozitiv la testul Covid.

Turul campionatului Ligii a III-a, seria a II-a, este încheiat de Sporting Liești pe ultima treaptă a podiumului cu 19 puncte, două puncte mai puțin decât liderul Oțelul, unul mai puțin ca echipa de pe doi CSM Focșani. Sporting Liești are și un punct avans față de echipa de pe locul patru Aerostar Bacău.

În acest an se vor disputa și șase etape din retur, iar în prima etapă Lieștiul va juca pe stadionul ”Oțelul” cu cei de la Oțelul, sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 15.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal