Lieștiul conduce seria din Liga a III-a de o lună

807
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Chiar dacă au pierdut primul meci din actuala ediție de campionat, gălățenii de la Sporting Liești se mențin pe primul loc în clasamentul seriei. În etapa de la finalul săptămânii trecute echipa pregătită începând cu acest sezon de Cristi Brăneț a pierdut cu scorul 0-1 jocul de pe terenul celor de la Aerostar Bacău.

Echipa din Liești a acumulat 16 puncte în cele șapte jocuri disputate în actuala ediție de campionat în cinci victorii și o remiză, golaveraj 14-7. Lieștiul are chiar două puncte avans față de echipa de pe locul doi, CSM Focșani. Vrâncenii au remizat în etapa a VII-a, scor 1-1, pe propriul teren cu cei de la Metalul Buzău, remiză prin care cele două echipe se mențin în spatele liderului la două respectiv trei puncte.

Sporting Liești conduce seria de cinci etape și o lună calendaristică. În etapa a III-a, rundă disputată la 11 septembrie, după victoria de pe ”Liești Arena” cu Metalul Buzău, Lieștiul a preluat conducerea în seria a II-a, poziție de pe care nu a mai coborât.

Pentru Sporting Liești urmează meciul din etapa a VIII-a, penultima din tur. Sâmbătă, 16 octombrie, începând cu ora 15.00, pe ”Liești Arena”, liderul va primi replica celor de la Viitorul Ianca. Cu o victorie în meciul cu brăilenii echipa din Liești va păstra șefia în serie indiferent de celelalte rezultate din etapă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal