Lieștiul păstrează șefia în serie aproape de finalul turului. Victorie 4-2 în penultima etapă din tur

1392

Preluată în etapa a III-a șefia seriei secunde din Liga a III-a este păstrată de Sporting Liești și după penultima etapă din tur. Cu poziția de lider amenințată de CSM Focșani, după victoria vrâncenilor de pe terenul celor de la CSM Râmnicu Sărat, gălățenii s-au impus cu scorul 4-2 în jocul cu Viitorul Ianca meci din penultima etapă a turului.

În jocul cu formația brăileană Lieștiul a intrat cu scorul 2-1 la pauză, după ce a condus cu 1-0, gol marcat de Munchiu în minutul7. Oaspeții au egalat prin fostul jucător al Oțelului Laurențiu Iorga, în minutul 32, însă până la pauză Călin și-a trecut echipa în avantaj. La reluare Mihu, în minutul 58, și Grigoraș, în minutul 67, au urcat avantajul gazdelor până la 4-1, iar oaspeții au mai marcat odată în minutul 73.

Sporting Liești a început meciul cu formula: A.Brăneţ – Cucu, Maftei, Iancu, Năstase – Munchiu, Crihană, Stan, Mihu – Călin, Bîrlădeanu. Au mai jucat: Grigoraş, Ţicămucă şi Chiriac. Antrenor: C. Brăneț.

În clasamentul seriei Sporting Liești conduce cu 19 puncte, 8 jocuri, două puncte avans față de echipa de pe locul doi CSM Focșani, patru puncte în plus față de Oțelul, echipa de pe locul trei cu 7 jocuri. Pentru formația din Liești urmează meciul din ultima etapă a turului 23 octombrie, ora 15.00, pe terenul celor de la CSM Focșani.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal