Oțelul joacă miercuri restanța cu Făureiul

161
Foto: Facebook/SC Oțelul

Amânat la finalul săptămânii trecute, din lipsa avizului favorabil al DSP-ului din Brăila pentru vizitatori, meciul Oțelului cu CS Făurei, din etapa a VII-a a fost reprogramat de FRF. Departamentul Competiții al Federației de Fotbal a stabilit ca jocul cu formația brăileană să se dispute la mijlocul săptămânii viitoare miercuri, 20 octombrie, începând cu ora 15.00, pe stadionul ”Oțelul”.

Până la jocul de miercuri roș-alb-albaștrii vor juca sâmbătă, 16 octombrie, jocul din etapa a VIII-a. Începând cu ora 15.00, băieții lui Dorinel Munteanu vor juca pe stadionul ”Metalul” din Buzău, cu gazdele de la Metalul Buzău. Pentru meciul de sâmbătă Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe serviciile jucătorilor Alin Nica, Francois Yabre și Alexandru Uțiu, toți trei testați pozitiv la covid-19 înaintea partidei cu Făureiul.

Oțelul este pe patru în clasamentul la zi din Liga a III-a cu 12 puncte acumulate în șase jocuri, în timp ce echipa din Buzău ocupă poziția a treia în ierarhia la zi cu 13 puncte, 7 jocuri.

Săptămâna viitoare Oțelul va juca două meciuri pe teren propriu. Pe lângă jocul de miercuri cu Făureiul gălățenii mai au programat un meci pe stadionul ”Oțelul” și la finalul săptămânii viitoare, sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 15.00, CSM Râmnicu Sărat va fi adversara Oțelului în etapa a IX-a, ultima din tur.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal