Oțelul termină turul în poziție de lider. Victorie 4-1 în ultima etapă din tur

816
Foto: Facebook/Oțelul

În ultima etapă din turul sezonului regulat al Ligii a III-a SC Oțelul a învins cu scorul 4-1 formația CSM Râmnicu Sărat. Victoria formației roș-alb-albastre, dar și înfrângerea celor de la Sporting Liești, scor 2-0 pe terenul vrâncenilor de la CSM Focșani, urcă Oțelul pe primul loc în serie la final de tur.

Jocul cu buzoienii de la CSM Râmnicu Sărat a fost total la discreția Oțelului, jucătorii lui Dorinel Munteanu aveau după primul sfert de oră 2-0 pe tabelă după golurile lui Cîrjan, minutul 5, și Cisotti, minutul 15. La pauză Oțelul a intrat cu avans de trei goluri după reușita din minutul 28 a lui Yabre. În partea a doua a jocului Oțelul a dominat, dar nu a concretizat. Oaspeții au redus din diferență în minutul 77 prin Pleșoiu, dar George Cîrjan a fructificat o acțiune a lui Alin Nica în minutul 83 cu care a închsi definitiv socotelile în meci.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a trimis în teren formula: Ursu – Rus, Yabre, Ghiocel, Nedelea, Neagu, Jardan, Cireș, Demian, Cîrjan, Cisotti. Au mai jucat: Farcaș, Nica, Vaștag, Crîcimar, Dobre.

Prima parte a campionatului Ligii a III-a este încheiată de Oțelul pe primul loc în serie cu 21 de puncte, un punct mai mult decât echipa de pe locul doi CSM Focșani. În acest an se vor juca și primele șase etape din retur, iar în prima dintre ele Oțelul va juca tot pe teren propriu cu Sporting Liești, echipa de pe primul loc înaintea ultimei etape din tur, locul trei cu 19 puncte. Meciul este programat să se dispute sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 15.00, iar accesul spectatorilor va fi interzis.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal