Scor record în Liga a IV-a. Unirea Braniștea a marcat de 15 ori în etapa a VIII-a

126
Foto: facebook/Unirea Braniștea

Chiar dacă ne-au obișnuit cu victorii la scorii categorice în actuala ediție de campionat liderul la zi din primul eșalon județean, Unirea Braniștea, și-a depășit ”norma” în meciul din etapa a VIII-a. Pe propriul teren formația din Braniștea a jucat cu cei de la Avântul Drăgănești (echipa de pe locul 11 din 12), victima perfectă pentru lider în a realiza scorul record al campionatului de până acum.

Formația din Braniștea a marcat de 15 ori în jocul cu Avântul Drăgănești, (scor 15-2), cel mai mare număr de goluri înscrise de o echipă din primul eșalon județean în acest sezon. Cu cele 15 goluri marcate sâmbătă liderul și-a depășit performanța din etapa a II-a, când a învins cu 11-1 Agrostar Tulucești. Dintre victoriile din acest sezon ale formației din Braniștea merită evidențiată victoria cu scorul 8-0 din etapa a III-a cu Voința Cudalbi.

În victoria cu 15 goluri echipa din Braniștea a avut șapte marcatori. Constantin ”Boboc” Spînache a marcat de cinci ori, cea mai bună performanță stagională, Florin Lăutaru și Cosmin Stoian au contribuit cu câte o dublă, ceilalți marcatori au fost: Iulian Năpîrlică, Lucian Murgoci, George Popa și Ionuț Ciotîrcă.

Cu cele 15 goluri marcate în etapa a VIII-a Unirea Braniștea ajunge la 58 de goluri marcate în acest sezon, urcând media reușitelor la peste 7 pe meci.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal