Start perfect de sezon pentru CSU Hygienium

138
Foto: CSU Hygienium Galați

Tânăra echipă de la CSU Hygienium Galați și-au făcut perfect debutul de sezon în A2 feminin Est. La prima apariție oficială sub această titulatură gruparea gălățeană s-a impus cu scorul 3-0 în jocul de pe teren propriu cu CSM Focșani.

CSU Hygyenium a început meciul și sezonul cu un set aproape perfect câștigat cu scorul 25-9. Gălățencele au excelat la serviciu în actul inaugural. De la 4-4 Camelia Vasile a servit până la 7-5 pentru prima desprindere CSU. Apoi, la 11-6 Andrea Stănescu a preluat misiunea de la serviciu și a deprins gazdele la 16-7. În finalul setului Carolina Radu a ținut serviciul până la 24-8 când a trimis în fileu, însă oaspetele au imitat-o și CSU s-a impus cu 25-9 în setul inaugural.

A urmat setul doi, parțial în care căpitanul de la CSU Hygienium si-a purtat echipa spre victorie în parțial. După ce a urcat tabela la 4-2 Anamaria Berdilă și-a desprins echipa la un ecart destul de important, scor 8-2. Experimentata jucătoare de la CSU Hygienium a contribuit cu puncte decisive pentru formația gălățeană în set și la 14-8, 16-10 sau 21-14. În finalul setului Carolina Radu a fixat tabela la 24-14, imediat Crina Arbunea a închis setul cu un serviciu as.

În ultimul parțial formația gălățeană s-a relaxat ușor, echipa din Focșani s-a apropiat spre final de set de gazde, 16-14. În finalul parțialului s-a jucat echilibrat, Anamaria Berdilă și-a desprins echipa la 23-20, CSM Focșani a revenit la 23-22, însă universalul Sorina Răileanu a închis meciul la 25-22.

CSU Hygienium: Anamaria Berdilă, Carolina Radu, Alexandra Iordache, Maria Vilău, Camelia Vasile, Andreea Stănescu, Minca Cristea – libero. Au mai intrat: Sorina Răileanu, Crina Arbunea, Ioana Ștefu. De partea cealaltă se remarcă prezența pe banca tehnică a antrenorului Marian Apostu fostul jucător al Galațiului la CSU și Arcada fost antrenor la Arcada în Divizia A1.

În etapa a II-a din campionatul Diviziei A2 feminine de volei CSU Hygienium va juca pe terenul celor de la CSM București, 30 octombrie, urmând ca pe teren propriu să revină la 6 noiembrie, pentru jocul cu Academia de Volei Constanța.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal