Titanii, pradă ușoară pentru campioni

Campionii de la CSM Arcada au avut parte de un debut de sezon facil în campionatul Diviziei A1. Formația gălățeană a jucat în prima etapă a noul sezon pe propriul teren cu nou promovata Olimpia Titanii București. Jocul cu formația bucureșteană a fost doar un antrenament util pentru campioni înaintea returului primului tur preliminar din Liga Campionilor din Cehia. CSM Arcada s-a impus cu un scontat scor 3-0, după un meci care a ținut puțin peste o oră.

În primul set CSM Arcada s-a impus cu 25-19. După 8-5 în debutul jocului gălățenii au condus cu 16-11 și 21-15, în urma uni punct obținut cu atacul de Raic. Tot căpitanul a închis setul la 25-19. A urmat un set câștigat de băieții lui Stancu cu 25-18. Toro Ramela a desprins gazdele la 8-4, tot argentinianul a semnat desprinderea de la 16-9. Bala cu un serviciu as a urcat scorul la 21-12, iar Vasile Talpă a închis setul la 25-18. Pe parcursul setului trei Sergiu Stancu a rulat întreg lotul avut la dispoziție. Arcada a condus cu 8-6, 14-7, 23-15, punct obținut cu serviciul de Andrei Butnaru, în final gălățenii s-au impus cu 25-20.

Jocul a fost început de echipa gălățeană cu formula: Raic, Talpă, Bisete, Rangel, Toro Ramella, Bala, Kantor – libero. Au mai jucat: Darlaczi, Teleleu, Rață, Butnaru.

Pentru CSM Arcada următorul meci în campionat este programat tot pe teren propriu cu SCM Timișoara. Până la jocul cu formația timișeană campionii vor juca miercuri în turul I preliminar din Liga Campionilor în Cehia, de pe terenul celor de la ČEZ Karlovarsko Karlovy Vary.

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.