Titanii, pradă ușoară pentru campioni

104
Foto: Sportul Ilustrat

Campionii de la CSM Arcada au avut parte de un debut de sezon facil în campionatul Diviziei A1. Formația gălățeană a jucat în prima etapă a noul sezon pe propriul teren cu nou promovata Olimpia Titanii București. Jocul cu formația bucureșteană a fost doar un antrenament util pentru campioni înaintea returului primului tur preliminar din Liga Campionilor din Cehia. CSM Arcada s-a impus cu un scontat scor 3-0, după un meci care a ținut puțin peste o oră.

În primul set CSM Arcada s-a impus cu 25-19. După 8-5 în debutul jocului gălățenii au condus cu 16-11 și 21-15, în urma uni punct obținut cu atacul de Raic. Tot căpitanul a închis setul la 25-19. A urmat un set câștigat de băieții lui Stancu cu 25-18. Toro Ramela a desprins gazdele la 8-4, tot argentinianul a semnat desprinderea de la 16-9. Bala cu un serviciu as a urcat scorul la 21-12, iar Vasile Talpă a închis setul la 25-18. Pe parcursul setului trei Sergiu Stancu a rulat întreg lotul avut la dispoziție. Arcada a condus cu 8-6, 14-7, 23-15, punct obținut cu serviciul de Andrei Butnaru, în final gălățenii s-au impus cu 25-20.

Jocul a fost început de echipa gălățeană cu formula: Raic, Talpă, Bisete, Rangel, Toro Ramella, Bala, Kantor – libero. Au mai jucat: Darlaczi, Teleleu, Rață, Butnaru.

Pentru CSM Arcada următorul meci în campionat este programat tot pe teren propriu cu SCM Timișoara. Până la jocul cu formația timișeană campionii vor juca miercuri în turul I preliminar din Liga Campionilor în Cehia, de pe terenul celor de la ČEZ Karlovarsko Karlovy Vary.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal