Tripla lui Araujo, insuficientă pentru victoria United în UEFA Futsal Champions League

183
sursa foto: Facebook.com/Club Sportiv United Galați

Tripla lui Daniel Araujo a fost insuficientă pentru United Galați să obțină victoria la debutul în actuala ediție a competiției continentale supreme, UEFA Futsal Champions League. În primul meci din main round formația gălățeană a pierdut cu scorul 4-6, la pauză 2-3, jocul cu reprezentanta statului Kosovo, Liqeni.

După 15 minute din meci formația din Kosovo conducea deja cu 3-0. Araujo a marcat de două ori consecutiv și a strâns tabela, iar la pauză scorul era 3-2 pentru cei de la Liqeni. După pauză brazilianul Galațiului Daniel Araujo a egalat la 3, în minutul 22, însă un minut mai târziu cei de la Liqeni au revenit la conducere după un autogol al lui Coquinho, jucătorul brazilian transferat de United în această vară. În minutul 27 jucătorii de la Liqeni și-au dublat avantajul la 5-3. Cireș, în minutul 33, a apropiat United la un singur gol, scor 5-4, însă, în minutul 38 echipa din Kosovo a marcat pentru 6-4.

Doar la raportul golurilor marcate/încasate United a fost depășită de formația din Kosovo, la celelalte capitole statistice echipa lui Florin Ignat a depășit formația adversă. 37-19 este raportul ocaziilor de gol, 14-7 a fost raportul suturilor pe poartă, iar 15-4 a fost situația șuturilor la poartă, conform statisticii UEFA. De menționat că echipa din Kosovo este o mixtură kosovaro-albaneză-columbiană-macedoneană. Cinci din jucătorii echipei sunt din Kosovo, trei din Albania, doi jucători provin din Macedonia de Nord, iar alți trei jucători sunt din Columbia.

Echipa de start a gălățenilor a fost: Cîrdei – Burdujel, Tacot, Cireș, Araujo. Ceilalți jucători înscriși pe raportul de joc au fost: Păduraru, Toniță, Petică, Coquinho, Arhire, Crișan, Ignat, Oană.

Vineri, de la ora 14.00, United va juca cu azerii de la Araz, al doilea meci al gălățenilor din cadrul grupei a VI-a din main round-ul UEFA Futsal Champions League din Ucraina.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal