United revine în Liga Campionilor

111
Sursa foto: captură QazSport

Pentru al doilea sezon consecutiv gruparea gălățeană de futsal United va reprezenta România în competiția continentală supremă UEFA Futsal Champions League. Spre deosebire de sezonul trecut când s-a jucat în manșă simplă în acest sezon Liga Campionilor revine la formatul clasic cu grupe. Echipa gălățeană își va începe parcursul în acest sezon direct în main round-ul competiției.

De joi până duminică gruparea gălățeană va juca meciurile din faza principală a competiției în Ucraina, în orașul Ivano-Frankivsk. Pentru a se califica în faza următoare a competiției United trebuie să învingă campioanele din: Ucraina, Uragan Ivano-Frankivsk, Kosovo, Liqeni, și Azerbaidjan, Araz Naxçivan.

Pentru turneul din Ucraina gruparea gălățeană are o serie de jucători indisponibili. Din lotul deplasat în Ucraina vor lipsi Andrei Crăciun și Matei Boșneagă. Lotul cu care United va aborda calificarea în faza următoare a competiției:

  • Alin Cârdei, Ionuț Păduraru, Petrișor Toniță – portari;
  • Daniel Araujo, Marius Arhire, Constantin Burdujel (căpitan), Octavian Cireș, Coquinho, Robert Crișan, Rareș Oană, Cosmin Petică, Sergiu Tacot – jucători de câmp;
  • Florin Ignat – antrenor jucător, Viorel Cojoc – antrenor secund, Alexandru Tănăsilă – antrenor de portari;

În Ucraina se vor deplasa și Alexandru Lupașc – kinetoterapeut și președintele Cristian Ștefu.

Turneul din Ucraina va fi început de United joi, 28 octombrie, de la ora 14.00, contra echipei din Kosovo Liqeni. A doua zi, vineri, 29 octombrie, de la aceeași oră 14.00, United va întâlni Araz Naxçivan (Azerbaidjan), urmând ca duminică, 31 octombrie, de la ora 19.00, în meciul considerat finala grupei United va juca cu gazdele de la Uragan Ivano-Frankivsk

Pentru a se califica în faza următoare a competiției, elite round, echipa pregătită de Florin Ignat trebuie să câștige grupa din Ucraina.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal