Victorie muncită la Timișoara pentru United

210
sursa foto: Facebook.com/CS United Galați

Gruparea gălățeană de futsal United și-a trecut în cont a patra victorie în actuala ediție a Ligii I. Marți, în direct la DigiSport echipa lui Florin Ignat a jucat în celălalt capăt al țării, la Timișoara, cu cei de la CFR, în etapa a V-a din Liga I. Chiar dacă avea în față o echipă nou promovată, o debutantă în Liga I cu fostul selecționer antrenor-jucător, United s-a impus în jocul de pe terenul timișenilor cu scorul 2-1, același scor fiind înregistrat și după primele 20 de minute.

Gălățenii au deschis scorul, imediat ce s-a trecut în a doua jumătate a primei reprize, Cireș a marcat. Tot propunerea United pentru echipa națională s-a evidențiat la una din fazele următoare a scos de pe linia porții o minge de 1-1. Gălățenii s-au desprins la 2-0, Crișan a marcat cu șase minute înainte de pauză, însă finalul primei părți a fost jucat de United cu emoții. Prima dată căpitanul Burdujel a fost eliminat pentru cumulul de cartonașe galbene, moment speculat de gazde care au marcat pentru 2-1 cu 41 de secunde înainte de pauză.

În partea a doua United a jucat pentru conservarea avantajului, gălățenii au avut chiar și câteva oportunități de a înscrie. Portarul Cîrdei și-a menținut echipa la conducere pe tabelă în câteva rânduri, gazdele au forțat egalarea cu 5 contra 4 însă fără a pune în pericol victoria gălățeană.

Victoria de marți a fost obținută de United în condiții destul de speciale. Crăciun, Coquinho și Păduraru au lipsit, Toniță a stat pe bancă, dar cu probleme medicale, iar Cireș a jucat cu probleme la gleznă.

După victoria de la Timișoara formația gălățeană ajunge la 10 puncte, la egalitate de puncte cu Autobergamo Deva, locurile 2-3. În etapa a VI-a United va reveni la jocurile de pe teren propriu, 17 octombrie, ora 18.00, iar adversar va fi Luceafărul Buzău.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal