CSM Arcada a obținut ce și-a dorit: două seturi pentru calificarea în 16-imile Cupei CEV

126

De două seturi aveau nevoie voleibaliștii de la CSM Arcada pentru a obține calificarea în faza 16-imilor din Cupa CEV. În meciul retur din 32-imile competiției continentale ( în tur CSM Arcada s-a impus cu scorul 3-1), din Cehia cu cei de la VK LVI Praga, gruparea gălățeană a obținut punctul necesar calificării, echivalentul a două seturi, fără prea multe emoții.

Gălățenii au început meciul hotărâți să tranșeze soarta calificării rapid și și-au adjudecat primul parțial după 29 de minute. Băieții lui Sergiu Stancu s-au impus cu 25-23 după 7-8, 16-14 și 21-18 parțialele setului. A urmat setul doi, parțial adjudecat de gazde cu 25-18 (8-6, 16-14, 21-16). Calificarea în turul secund al Cupei CEV a fost tranșată de gruparea gălățeană în setul trei. Ivan Raic și ai săi coechipieri au condus pe tot parcursul secvenței a treia, 8-4, 11-8, 13-10, 16-12, 18-13, 21-15, iar în final voleibaliștii campioanei s-au impus cu 25-17.

Meciul din capitala Cehiei a fost început de Sergiu Stancu cu formula: Ivan Raic, Vasile Talpă, Julian Bissette, Pedro Rangel, Filip Sestan, Marian Bala, Liviu Cristudor – libero. Cu calificarea în turul următor al Cupei CEV asigurată în seturile 4 și 5 Sergiu Stancu și-a odihnit o mare parte dintre titulari, locul lor fiind luat de: Teleleu, Butnaru, Toro Ramella, Rață sau Kantor – libero.

Pentru CSM Arcada urmează meciul de sâmbătă din campionatul Diviziei A1 masculine de volei de pe terenul celor de la Volei Municipal Zalău.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal