CSM Arcada revine miercuri în Europa cu meci în CEV Cup

58
Foto: Sportul Ilustrat

Chiar dacă a încheiat socotelile cu Liga Campionilor destul de repede echipa masculină de volei CSM Arcada nu a terminat sezonul în Europa. Gruparea gălățeană va continua să evolueze în competițiile continentale cu meciuri în Cupa CEV, a doua competiție inter cluburi din Europa. În Cupa CEV formația gălățeană va juca direct în faza 32-imilor cu o altă echipă din Cehia, VK LVI Praga. Primul meci din dubla manșă cu formația din capitala Cehiei este programat pentru miercuri,10 octombrie, începând cu ora 18.00, la Sala Sporturilor Dunărea.

Sergiu Stancu, antrenorul de la CSM Arcada, vrea să câștige toate cele trei puncte în manșa tur a dublei cu cehii, victorie cu care să devină favorită la calificarea în faza următoare a competiției. ”Așteptările noastre pentru această partidă sunt cele normale înaintea unui meci din Europa. Vrem să practicăm un joc de calitate si să luăm o opțiune pentru calificare, ținând cont că returul se va disputa pe terenul lor. Ca să facem o comparație cu altă echipă din Cehia împotriva căreia noi am jucat, mă refer aici la Karlovasko, adversarii noștri au câștigat în campionat pe terenul celor de la Karlovasko, ceea ce noi nu am reușit. Deci cu siguranță sunt o echipa bună”, a spus Sergiu Stancu antrenorul de la CSM Arcada.

Partida de miercuri de la sala Sporturilor va fi arbitrată de Kanstantin Asipciuc, din Belarus, și Meryem Tekolpelenk, din Turcia.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal