CSM Galați, înfrângere la limită pe terenul ACSH Gheorgheni

284
Sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Hocheiștii de la CSM Galați au pierdut și al doilea meci din deplasarea de la Gheorgheni. După 4-8 în meciul de marți formația gălățeană a cedat cu un scor mai strâns 3-4 (2-1, 0-1, 1-2). În jocul de marcuri gălățenii au deschis meciul cu un parțial 2-0, goluri marcate de Yemelianenko și Ivacson, în primul sfert de oră al jocului. Avansul gălățenilor a fot surmontat de echipa din Gheorgheni cu un 4-0 cu care s-a instalat la conducere. Cu un sfert de oră înainte de finalul jocului gălățenii au revenit la 4-3, gol marcat de Constantin Kulikov în situație de inferioritate numerică. În finalul meciului CSM Galați scos portarul pentru a forța egalarea, însă victoria echipei din Gheorgheni nu a fost periclitată.

În clasamentul la zi din Campionatul Național de Seniori CSM Galați este pe locul cinci cu zece puncte acumulate în șapte jocuri. Gălățenii au două puncte mai puțin decât echipa de pe locul patru, CSHC Fenestela 68 (7 jocuri), șapte puncte avans față de locul șase Steaua București (6 jocuri).

Pentru CSM Galați au jucat:

  • Onodi Otto, Szopos Magor (rezervă) – portari;
  • Evgeni Yemelianenko, Siarhei Kapiletss, Roland Ivacson, Vitalii Kyrychenko, Aleksander Neznamov;
  • Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă, Yevgeni Lymansky, Szopos Otto, Mircea Constantin;
  • Szocs Attila, Remus Gheorghe, Evgeni Chemerilov, Constiantin Kulikov, Yuri Nazarov;
  • Adrian Ionescu, Vladislav Teamriuc;
  • Vladimir Klinga – antrenor.

Pentru CSM Galați urmează alte două meciuri în deplasare marți și miercuri 23-24 noiembrie, formația gălățeană va juca pe terenul celor de la CSM Corona Brașov, conform programului Federației Române de Hochei pe Gheață.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal