CSU Hygienium urcă la cinci numărul victoriilor consecutive din acest sezon

44
Foto: CSU Hygienium Galați

Echipa feminină de volei CSU Hygienium Galați și-a trecut în cont cea de a cincea victorie consecutivă în etapa a V-a din campionatul Diviziei A2 feminine, seria Est. Gruparea gălățeană a întâlnit sâmbătă pe teren propriu echipa Colegiului Tehnic Feroviar Mihai I București. După un meci controlat în cea mai mare aprte de fetele pregătite de Ileana Berdilă și Adriana Dudnic formația gălățeană s-a impus în minimum de seturi, scor 3-0.

În primul set CSU Hygienium s-a impus cu 25-14, după 5-0, 8-4, 16-10 și 21-14 parțialele actului inaugural. În a doua secvență a jocului gălățencele au pornit ușor mai greu, 0-2, 2-4, 5-8. Andreea Stănescu a egalat la nouă, Ioana Ștefu, intrată la coordonare de câteva momente a urcat scorul la 12-9, avans ce s-a menținut până la finalul setului câștigat de CSU cu scorul 25-17 (5-8, 16-11, 21-13). Al treilea parțial din meci a început cu mai multe momente de echilibru, 3-3, 8-8, 9-9. Formația gălățeană s-a desprins la 12-10, banca tehnică a făcut câteva schimbări în sextet, iar în final CSU Hygienium s-a impus cu 25-12. (6-8, 16-11, 21-11).

Meciul a fost început de CSU Hygienium cu formula: Anamaria Berdilă, Carolina Radu, Maria Vilău, Alexandra Iordache, Sorina Răileanu, Andreea Stănescu, Minca Cristea – libero. Au mai jucat: Ioana Ștefu, Crina Arbunea și Camelia Vasile.

După ce au disputat cinci etape din actualul sezon gălățencele au cinci victorii, toate cu maximum de puncte, iar în clasament sunt pe locul doi la egalitate de puncte cu FC Argeș Volei. De altfel, cele două echipe se vor întâlni în meci direct chiar în etapa viitoare sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 12.00, la Sala Sporturilor Dunărea. Va fi ultimul meci de pe teren propriu din tur al formației gălățene, penultima etapă din sezon. În ultima etapă din tur CSU Hygienium va juca pe terenul celor de la Sport Plus Brăila, 4 decembrie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal