Campionii de la CSM Arcada revin în fața suporterilor cu un duel în Cupa CEV

171
Foto: Sportul Ilustrat

Campioana ultimelor trei ediții a României, CSM Arcada, revine în competițiile continentale la mijlocul săptămânii. Miercuri, 1 decembrie, chiar de ziua națională a României, începând cu ora 19.00, la Sala Sporturilor Dunărea, echipa gălățeană va juca în manșa tur din 16-imile Cupei CEV cu francezii de la Chaumon VB 52.

Adversarul gălățenilor din al treilea duel european al sezonului este o vicecampioana Franței, țară din care provine campioana olimpică. La fel ca gruparea gălățeană și trupa franceză este o multinațională, formație ce are în lot trei jucători cubanezi, câte un iranian, olandez, argentinian, cât și un român. Tricolorul din lotul adversarei gălățenilor de miercuri este Adrian Aciobăniței, cel desemnat de Federația Română de Volei voleibalistul anului 2020.

Jocul de miercuri de la Sala Sporturilor va fi arbitrat de Nikolai Kniznikov, din Rusia, arbitru A1, și Maciej Maciejewski, din Polonia, arbitru A2. Returul duelului de miercuri este programat peste o săptămână, 8 decembrie, în Franța.

La jocul de miercuri accesul publicului va fi permis în limita a 30% din capacitatea sălii. Vor putea asista la joc din sală persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară infectării cu SARS-CoV-2. Intrarea se va face pe bază de bilet ca va avea prețul de 5 lei.

Jocul va fi transmis în direct de CSM Galați TV canalul de YouTube al unuia dintre cei doi parteneri în cadrul proiectului CSM Arcada.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal