Derby cu spectatori în Liga I de futsal chiar de Ziua Națională

97
sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa ce a reprezentat România în competiția supremă din futsalul continental, United Galați, revine în fața propriilor suporteri cu un joc derby în primul eșalon al futsalului de la noi. Chiar de ziua națională Florin Ignat și băieții lui vor reveni în fața propriilor suporteri pentru derby-ul cu CFR Timișoara.

Gruparea gălățeană abordează jocul de miercuri, începerea este programată de la ora 15.00, de pe locul patru în clasamentul la zi din Liga I cu 13 puncte, 8 jocuri, în timp ce oaspeții de miercuri sunt pe trei cu 18 puncte din 10 jocuri.

Pe lângă duelul pentru locurile din prima parte a clasamentului Ligii I jocul de miercuri reprezintă și duelul antrenorilor – jucători din prima ligă de futsal. Florin Ignat, omul cu sarcini duble la United, în va înfrunta pe Robert Lupu, antrenorul – jucător de la CFR Timișoara.

Pentru jocul de miercuri va fi permis accesul suporterilor cu mențiunea că doar 30% din capacitatea Sălii este disponibilă. La eveniment vor putea participa exclusiv persoanele vaccinate împotriva Sars-Cov-2 pentru care au trecut minimum 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare și persoanele care se află în perioada cuprinsă între zilele 15 și 180 ulterior confirmării infectării cu Covid-19.

Alin Cîrdei, selecționat în lotul național U19

Imediat după derby-ul din unul dintre ultimii sosiți la United, portarul Alin Cîrdei, va pleca la Odorheiu Secuiesc pentru un stagiu de pregătire cu echipa națională sub 19 ani a României. La lotul național portarul de la United va fi pregătit de Robert Lupu, adversarul din duelul de miercuri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal