Derby-ul cu Deva a fost reprogramat

92
Foto: facebook/United

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a anunțat verdictul în speța celor de la United cu Autobergamo Deva. Astfel, Comisia FRF a decis ca jocul dintre cele două echipe programat inițial pentru 9 noiembrie, în etapa a IX-a, la Galați, să se dispute la o dată ce urmează să fie anunțată.

La data la care jocul a fost programat clubul gălățean nu a putut disputa meciul din cauza numărului mare de jucători accidentați. Indisponibilitățile în lotul echipei gălățene au survenit ca urmare a parcursul echipei gălățene în UEFA Futsal Champions League.

După aflarea verdictului în legătură cu jocul contra celor de la Autobergamo Deva clubul gălățean mai are un caz la Comisiile FRF. Încheiat pe teren cu scorul 3-0 pentru United jocul de la Cluj-Napoca cu cei de la CFF Clujana a fost declarat pierdut de FRF cu socrul 0-3 de gălățeni. Federalii au motivat decizia prin faptul că antrenorul – jucător Florin Ignat a fost prezent la joc. Clubul gălățean a atacat decizia FRF și așteaptă un verdict și în această speță.

Sâmbătă United revine la jocurile din Liga I

După o pauză de aproape o lună de zile cei de la United vor reveni la jocurile din Liga I. Sâmbătă, 27 noiembrie, ce începere de la ora 11.00, formația gălățeană va juca pe terenul nou promovare Sportul Ciorăști. Meciul se va disputa la sala Polivalentă din Focșani. United abordează jocul cu nou promovate în Liga I de pe poziția a patra în Liga I cu 13 puncte din șapte jocuri în timp ce vrâncenii sunt pe șase cu șase puncte din nouă meciuri disputate.

După jocul din Vrancea gălățenii vor susține următorul meci în propria arenă chiar de Ziua Națională. Miercuri, 1 decembrie, la Sala Sporturilor Dunărea, cu începere de la ora 15.00, United va juca contra celor de la CFR Timișoara.

Î

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal