Dorinel anunță schimbări în lotul roș-alb-albaștrilor

436
Foto: Facebook/SC Oțelul

După ce au disputat 12 etape din sezonul regulat al campionatului Ligii a III-a roș-alb-albaștrii de la Oțelul conduc în prima serie a eșalonului trei. Pentru partea a doua a campionatului, cea în care sunt programate să se dispute ultimele meciuri din retur cât și play-off-ul plus barajele de promovare, managerul tehnic al Oțelului, Dorinel Munteanu, a anunțat ceva schimbări în lotul de jucători.

”Probabil mă voi despărți de doi-trei jucători, vor pleca de la echipă. Voi aduce jucători noi, jucători care să ajute echipa cum se întâmplă la fiecare club de fotbal”, a spus Dorinel în cadrul unei conferințe de presă pentru Oțelul TV.

”Îmi doresc să am 5-6 jucători sub 20 de ani în primul 11”

Managerul tehnic al roș-alb-albaștrilor a remarcat prezența în cadrul lotului a jucătorilor tineri, sub 20 de ani. Dorinel și-a manifestat dorința ca în viitorul apropiat o parte din echipa de start să fie formată din jucători tineri. ”Au apărut frații Cireș, pe Angheluță încă în aștept, sunt jucători cu calitate, mai este și Tănase. Ei trebuie să mă convingă și din alt punct de vedere, nu numai din punct de vedere al calității jucătorului.

Am nevoie de determinare, am nevoie de tupeu fotbalistic, am nevoie de multe lucruri că să poată să ia fața celor care joacă momentan. Mai este Farcaș care este în progres. Toți jucătorii tineri trebuie să fie în concurență, nu numai la jucătorii cu experiență, concurență trebuie să fie și la cei tineri. Ei trebuie să vină tot timpul cu determinare. Îmi doresc să ajung la un momentul să am cinci-șase jucători tineri, sub 20 de ani, în primul 11”, a spus Dorinel Munteanu la Oțelul TV.

Altfel, Oțelul joacă sâmbătă, 20 noiembrie, începând cu ora 14.00, în etapa a 13-a pe terenul celor de la Viitorul Ianca. Oțelul este prima în seria a II-a din Liga a III-a cu 30 de puncte din 12 jocuri, în timp ce formația din Ianca este pe șapte cu 16 puncte. Meciul din județul Brăila este ultimul din deplasare dina cest an calendaristic. După jocul ce se va disputa în localitatea Plopu din orașul brăilean Ianca roș-alb-albaștrii vor juca pe stadionul Oțelul cu CSM Focșani, 27 noiembrie, și Dinamo Bacău, 4 decembrie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal