Dorinel după remiza de la Ianca: ”Nu avem scuze!”

267
foto: facebook/SC Oțelul

Oțelul a terminat la egalitate, scor 1-1, jocul etapei a 13-a din Liga a III-a, seria a II-a, pe terenul celor de la Viitorul Ianca. Punctul câștigat de roș-alb-albaștri în județul Brăila este considerat insuficient de managerul tehnic al Oțelului, Dorinel Munteanu. Mai mult, Dorinel consideră remiza de la Plopu, localitate componentă a orașului Ianca, un eșec, iar tehnicianul gălățenilor se consideră principalul vinovat pentru rezultatul jocului.

”Nu avem scuze, eu sunt principalul vinovat deși am atras atenția în ultimele trei-patru zile că echipa nu este concentrată în faza de finalizare. Eu sunt responsabil de acest insucces, pentru mine acest punct este ca o înfrângere. Le cer scuze fanilor care s-au gândit la o victorie, dar am reușit doar un punct ceea ce bineînțeles este prea puțin pentru ei. Au fost două – trei greșeli în lanț la al treilea sau al patrulea corner al adversarilor, am primit gol ceea ce nu este permis la o echipă care își dorește promovarea”, a spus Dorinel Munteanu pentru Oțelul TV.

Remiza de la Ianca, prima din acest sezon a roș-alb-albaștrilor, este echivalentă cu pierderea primei poziții în clasament. Cu două jocuri înainte de finalul meciurilor din acest an Oțelul este pe doi în serie cu 31 de puncte din 13 jocuri (zece victorii, o remiză, două înfrângeri), golaveraj 44-10.

Oțelul va încheia anul cu două meciuri consecutive pe teren propriu. Sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 14.00, pe stadionul Oțelul se va juca derby-ul pentru primul loc cu CSM Focșani (noul lider al seriei cu 32 de puncte), iar sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 13.00, pe stadionul Oțelul în rolul oaspeților vor fi cei de la Dinamo Bacău.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal