Dorinel, după victoria din derby-ul cu Focșaniul: ”Trebuia să marcăm mai mult”

140

Prin victoria din jocul cu CSM Focșani, meci ce s-a disputat în etapa a 14-a din Liga a III-a, Oțelul și-a recăpătat poziția de lider în clasamentul seriei a II-a. La finalul jocului încheiat cu scorul 1-0 în favoarea roș-alb-albaștrilor managerul tehnic de la Oțelul, Dorinel Munteanu, s-a declarat nemulțumit că echipa sa a marcat doar un singur gol, asta în condițiile în care jucătorii Oțelului au trimis de două ori în bară și și-a creat mai multe ocazii de a marca.

”Sunt bucuros pentru cele trei puncte obținute azi pentru că eu consider că am întâlnit echipa de pe primul loc, CSM Focșani. Am făcut o partidă bună, singurul lucru care mă dezamăgește este că trebuia să marcăm mai mult. Am avut ocazii, dar nu pot să nu remarc concentrarea și efortul echipei. Am avut de luat o revanșă, dacă pot să zic așa, să reparăm ce am greșit la Ianca. Nu am dat posibilitatea adversarului să-și creeze ocazii, nu știu dacă și-a creat vreo ocazie foarte clară. Am jucat agresiv. Regret că nu am dat mai multe goluri. Am lovit bara de două ori, am avut ocazii, sunt bucuros pentru atitudinea grupului. În continuare mai am destul timp la dispoziție să creez un grup unit și puternic. Azi am marcat cam puțin, jucătorii au ascultat 100% ce am discutat cu ei. Felicit echipa și mă bucur că au venit suporterii la stadion, oameni care iubesc Oțelul și sunt convins că din primăvară vor veni mai mulți”, a spus Dorinel.

Cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat Oțelul este pe primul loc în serie cu 34 de puncte, 45-10 golaveraj, două puncte mai mult decât echipa de pe locul doi CSM Focșani (33-9). În ultimul meci din acest an Oțelul joacă tot pe teren propriu sâmbătă, 4 decembrie, ora 14.00, cu Dinamo Bacău, penultima clasată.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal