Final de tur în Liga a IV-a. Braniștea, Cudalbi, Ivești podiumul campionatului

404
Foto: facebook/Unirea Braniștea

Campionatul primului eșalon județean, Liga a IV-a, și-a consumat duminică ultima etapă din tur. Etapa de închidere a turului a programat chiar meciul turului între primele două clasate înaintea etape. Pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești gazdele de la Gloria au primit replica liderului neînvins Unirea Braniștea. Formația din Braniștea și-a continuat parcursul fără greșeală din sezon și s-a impus cu scorul 3-0.

Înfrângerea echipei din Ivești le-a priit celor de la Voința Cudalbi. Pe locul trei înaintea ultimei etapei cei de la Cudalbi s-au impus cu scorul 4-3 la Târgu Bujor cu Covurlui și au încheiat turul pe locul doi.

Din ultima etapă se remarcă victoria celor de la Quantum Club Galați, scor 4-0, pe terenul Avântului Drăgănești, succes cu care formația gălățeană a terminat pe locul patru prima parte a campionatului Ligii a IV-a.

 • Rezultatele ultimei etape din tur:
  • Muncitorul Ghidigeni – Avântul Vânători 1-1
  • Covurlui Târgu Bujor – Muncitorul Ghidigeni 3-4
  • Avântul Drăgănești – Quantum Club Galați 0-4
  • Gloria Ivești – Unirea Braniștea 0-3
  • Răzeșii Valea Mărului – Viitorul Umbrărești 1-8
  • Victoria Independența – Agrostar Tulucești 3-2.

După meciurile din tur Unirea Braniștea este pe primul loc cu 33 de puncte din 11 jocuri, 11 victorii, golaveraj 87-4. Pe doi este Voința Cudalbi 28 de puncte, locul trei la finalul turului este ocupat de Gloria Ivești 25 de puncte. Clasamentul de la finalul turului continuă astfel: 4. Quantum Club Galați 19 puncte, 5. Muncitorul Ghidigeni 16p, 6. Victoria Independența 15p, 7. Covurlui Târgu Bujor 13p, 8. Avântul Vânători 12p, 9. Viitorul Umbrărești 11p, 10. Agrostar Tulucești 10p, 11. Avântul Drăgănești 7p, 12. Răzeșii Valea Mărului 0p.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal