Ignat: ”Cu lotul valid puteam mai mult în Liga Campionilor”

125
Sursa foto: captură QazSport

Reprezentanta României în UEFA Futsal Champions League, United Galați, a încheiat actuala ediție a competiției continentale în main round. Față de precedenta ediție a Ligii Campionilor, când s-a remarcat prin parcursul din competiție, gruparea gălățeană a încheiat actuala ediție a competiției europene pe locul patru în grupa a VI-a, fără victorie. După 4-6 cu Liqeni, campioana din Kosovo, a urmat înfrângerea cu scorul 3-5 contra celor de la Araz Naxçivan, Azerbaijan, iar în ultimul meci al grupei din Ucraina gălățenii au cedat cu scorul 0-2 cu gazdele de la Uragan Ivano-Frankivsk.

Antrenorul – jucător de la United, Florin Ignat, ne-a declarat că rezultatele din această ediție a Ligii Campionilor sunt sub așteptările sale. Tehnicianul gălățean a justificat evoluția din acest an în competiția continentală prin lipsa unor jucători de bază ai echipei. Dacă anul trecut am avut un parcurs foarte bun, din păcate anul acesta nu a fost cum ne-am dorit, dar mergem mai departe. Cu siguranță se putea mai mult dacă tot lotul era valid, ne-au lipsit patru jucători și asta a contat foarte mult”, ne-a spus Florin Ignat.

După ce a încheiat parcursul din Liga Campionilor formația gălățeană va reveni la jocurile din campionatul intern. Florin Ignat vede o luptă în patru pentru titlul din acest sezon. Pentru ca formația gălățeană să se lupte cu șanse reale la titlu antrenorul – jucător de la United spune că Unite trebuie să aibă întreg lotul disponibil. ”Ne concentrăm pe campionat. Lupta pentru campionat se va da între primele patru formații. Ne propunem în primul rând să fim sănătoși și să putem să ne batem la campionat cu tot lotul valid”.

În clasamentul la zi din Liga I de futsal United este pe locul doi cu 16 puncte, cinci victorii – o remiză – o înfrângere. Marți, 9 noiembrie, de la ora 18.00, United va juca următorul meci în campionatul Ligii I pe teren propriu cu Autobergamo Deva. Adversarul de marți al echipei pregătite de Florin Ignat este pe trei în clasamentul Ligii I de futsal cu același număr de puncte, dar cu un meci mai puțin disputat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal