”Improv” Universitatea a pierdut la limită cu Baia Mare

268
sursa foto: Facebook/IMG Sport

Pentru a disputa în condiții optime meciul etapa a X-a din prima ligă a fetelor cu Fotbal Feminin Baia Mare, Gabi Călinescu, antrenorul – președinte de la FC Universitatea, a fost nevoit să improvizeze masiv. Astfel, pe lângă cele opt junioare trecute de foaie, cinci în echipa de start și trei pe bancă, FC Universitatea a avut în teren trei portari. Unul între buturi, Mădălina Grecu, și doi în câmp Roxana Pazargic și Georgiana Bobocea. Din cauza crizei de efectiv Gabi Călinescu a improvizat cu Pazargic și Bobocea în postura de jucătoare de câmp, iar tactica chiar a funcționat.

FC Universitatea a cedat la limită jocul cu gruparea maramureșeană, scor 1-2, după ce la pauză cele două echipe s-au aflat la egalitate, scor 1-1. Gălățencele au deschis scorul în minutul 5, gol marcat de junioara Alexandra Condrea din pasa Roxanei Pazargic, una dintre improvizațiile jocului de duminică. Din meciul de sâmbătă formația gălățeană se putea alege cu un punct, în partea secundă fetele lui Gabi Călinescu au irosit o ocazie importantă de a marca unu la unu cu portarul advers.

Meciul de pe stadionul ”Dunărea” a fost început de FC Universitatea cu formula: Mădălin Grecu – Diana Stoian, Adelina Crăciun, Lucia Meleacă, Lavinia Bot, Ioana Sfetcu, Alexandra Condrea, Georgiana Bobocea, Valentina Ivan, Adelina Chiriac, Roxana Pazargic. Au mai jucat: Georgiana Munteanu și Silvia Oană, în timp ce Andra Tăune și Simona Năstase au fost rezerve neutilizate.

”Un meci echilibrat, meci în care nu meritam să pierdem însă chiar și așa nu poate să zică nimeni că nu am luptat, ca nu ne-am dorit. În repriză secundă am ratat o ocazie clară de a marca unu la unu cu portarul advers, însă nu a fost să fie”, ne-a spus Gabriel Călinescu antrenorul – președinte de la FC Universitatea.

Înaintea ultimei etape din sezonul regulat din Liga I feminin FC Universitatea este pe locul zece, din 12, în clasament cu trei puncte în nouă jocuri disputate. Pentru FC Universitatea urmează ultimul meci din sezonul regulat 24 noiembrie, ora 11.00, pe terenul celor de la Heniu Prundu Bârgăului. Formația gălățeană este angrenată și în Cupa României, competiție în care a obținut la mijlocul săptămânii calificarea în turul trei după victoria, scor 7-5, de pe terenul celor de la Zimbrul Tulcea, Liga a II-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal