Înfrângere în minutul 90 pentru Sporting Liești

299
Sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Revenită la meciurile din campionatul Ligii a III-a după o etapă de pauză forțată, gruparea gălățeană de Liga a III-a Sporting Liești a cedat în ultimul minut meciul de întoarcere în eșalonul trei. În etapa a 13-a formația gălățeană a pierdut cu scorul 0-1 meciul disputat pe ”Liești Arena” cu cei de la CSM Râmnicu Sărat. Golul victoriei a fost marcat de oaspeți în minutul 90.

Meciul de sâmbătă a fost abordat de Sporting Liești fără șapte jucători importanți. Din motive de covid, accidentări sau suspendări au lipsit: Voicu, Crihană, Munchiu, Stan, Grigoraș, Țicămucă și Vădeanu. În aceste condiții Sporting Liești a început meicul cu formula: A. Brăneț – Iancu, Maftei, Cucu, Năstase, Mihu, Chiriac, Iftimie, Milea, Călin, Bîrlădeanu. Au mai jucat: Drăgan, Hodorogea, Ieremie.

După înfrângerea cu CSM Râmnicu Sărat echipa din Liești a coborât pe locul cinci în clasamentul seriei I din Liga a III-a cu 22 de puncte din 12 jocuri, un punct mai puțin decât echipa de pe locul patru Metalul Buzău, locul patru fiind ultimul care asigură prezența în play-off la finalul celor 18 etape ale sezonului regulat.

Pentru Sporting Liești urmează o săptămână cu două meciuri, ambele în deplasare. Marți, 23 noiembrie, de la ora 14.00, Lieștiul va juca restanța cu Metalul Buzău, joc restant din etapa a 12-a, iar sâmbătă, 27 noiembrie, gruparea gălățeană va juca pe terenul nou promovatei Dinamo Bacău

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal