Lieștiul reintră în lupta pentru play-off după victoria de la Bacău

298
Sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După două înfrângeri consecutive în fața echipelor din Buzău, contracandidate la locurile de play-off, gruparea gălățeană de Liga a III-a Sporting Liești a revenit cu o victorie care o menține în lupta pentru un loc în grupa superioară la finalul sezonului regulat.

În etapa a 14-a gălățenii au jucat pe terenul nou promovatei Dinamo Bacău și s-au impus cu scorul 2-1, cu 1-0 scorul pauzei pentru formația gălățeană. George Bîrlădeanu a deschis scorul în minutul 12 din penalty, Andrei Călin a bublat avantajul în minutul 52, iar gazdele au redus din diferență în minutul 90.

Jocul a fost abordat de Sporting Liești cu formula: A. Brăneț – Chiriac, Voicu, Maftei, Drăgan, Mihu, Crihană, Iancu, Grigoraș, Bîrlădeanu, Călin. Au mai intrat: Stan, Milea, Sergiu.

După victoria din etapa a 14-a Sporting Liești reintră cu șanse reale în lupta pentru locurile de play-off. În clasament gălățenii sunt pe locul cinci cu 25 de puncte, două puncte mai puțin decât echipa de pe locul patru CSM Râmnicu Sărat.

În etapa a 15-a Lieștiul va juca pe terenul celor de la Sportul Chiscani, ultima clasată din serie. Meciul se va juca sâmbătă, 4 decembrie, cu începere de la ora 13.00. Adversara gălățenilor pentru locul patru va juca pe terenul celor de la Aerostar Bacău.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal