Lieștiul se îndepărtează de locurile de play-off

170
Sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Sursa foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Gruparea gălățeană de Liga a III-a Sporting Liești nu se regăsește în acest final de an. După ultimele două rezultate gălățenii se îndepărtează de locurile 1-4 ale seriei, locuri care asigură prezența în play-off la finalul sezonului regulat. Marți, gălățenii au jucat restanța din etapa a 12-a de la Buzău, cu cei de la Metalul, joc cu o contracandidată la locurile de play-off.

La fel ca în jocul de sâmbătă cu cei de la CSM Râmnicu Sărat gruparea din Liești nu s-a putut baza pe cei șapte jucători testați pozitiv la covid-19. După o primă repriză bună, la pauză scorul era egal 0-0, din păcate în partea secundă s-a Lieștiul a mai pierdut un jucător, Maftei a iești accidentat, moment ce a schimbat jocul. După doar trei minute, minutul 69, gazdele au deschis scorul. Lieștiul a încercat să revină în joc, dar în minutul 82 Voicu a fost eliminat, pentru două galbene, iar la ultima fază, în minutul 90+3 buzoienii au marcat din penalty.

Jocul a fost abordat de Sporting Liești cu formula: A. Brăneț – Chiriac, Voicu, Maftei, Năstase, Mihu, Cucu, Iancu, Milea, Bîrlădeanu, Călin. Au mai intrat: Hodorogea și Drăgan.

Cele două jocuri cu CSM Râmnicu Sărat și Metalul Buzău, meciuri ce au contat foarte mult pentru calificarea în play-off, au fost abordate de gruparea gălățeană fără cei șapte jucători absenți din cauza covid-19, dar și cu câțiva jucători accidentați. În clasament Sporting Liești este pe locul cinci, primul sub locurile de play-off, cu 22 de puncte, patru puncte mai puțin decât echipa de pe locul patru Metalul Buzău.

Pentru Sporting Liești urmează meciul de pe terenul nou promovatei Dinamo Bacău, sâmbătă, 27 noiembrie, meci ce va fi abordat de formația din Liești cu cei șapte jucători pozitivi la covid, sportivi ce vor ieși din carantină de miercuri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal