Meciul turului adjudecat de lider. Braniștea termină turul cu 11 din 11

284

Ultima etapă din turul campionatul primului eșalon județean a programat cel mai important meci al primei jumătăți de sezon. Pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești gazdele de la Gloria, locul doi înaintea etapei au jucat cu Unirea Braniștea, liderul campionatului.

Chiar dacă jocul nu mai avea miza primului loc, formația din Braniștea avea asigurată prima poziție la finalul turului indiferent de rezultat, cei de la Unirea s-au impus cu scorul 3-0, cu 1-0 scorul după 45 de minute. De remarcat că desprinderea liderului s-a produs aproape de ultimul sfert de oră. Vlad Antofe a deschis scorul în minutul 16, Mădălin Blănaru a dublat avantajul în minutul 73, iar Cosmin Stoian a marcat golul de 3-0.

Meciul a fost abordat de Gloria Ivești cu formula: Coviț – Moscu, I. Ion, Stoica, Matei (Dascălu), Cucu, Nunu, Paraschiva, Panaite, Țuiu, Costea. Antrenor: Fănică Rusu.

Pentru Unirea Braniștea au mai jucat: Vlasie – Popa, Antofe, Manea, Hilohi, Istrate, Murgoci, Năpârlică, Stoian, Blănaru, Spânache. Au mai jucat: Anastasie, Lăutaru, Codreanu, Sîrbu și Bursuc. Antrenor: Ionuț Niculcea.

Cu 11-0-0, golaveraj 87-4, Unirea Braniștea a încheiat turul pe primul loc, poziție pe care a ocupat-o în toate cele 11 etape din tur. După cele două înfrângeri din finalul turului 1-3 cu Voința Cudalbi și 0-3 cu Unirea Braniștea a terminat turul pe locul trei cu 25 de puncte, 8 victorii, o remiză, două înfrângeri, golaveraj 49-16.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal